PODCAST El Matx

Pereyra Díaz sobre el Príncep de Johor: "Potser tenen por d'enfrontar-se a un 'tipo' així"

El exjugador del Johor Tigers, Pereyra Díaz, parla del Johor Tigers i del Príncep de Johor a 'El Matx' de Plaza Radio

viernes, 12 marzo 2021

VALÈNCIA. El jugador del Platense, ara lesionat, Jorge Pereyra Díaz, va jugar uns anys al Johor Tigers. Ell ho té clar, quan va arribar al club "tenia poques coses, estava poc organitzat i la veritat és que va créixer moltíssim".

Ell va arribar després del seu pas per Lanus, a la lliga argentina, on va fer molt bona campanya. Li va eixir una oportunitat al Johor Tigers i va acceptar. Vist amb una certa distància, afirma que el club hi ha crescut molt i dóna molt de mèrit al Príncep de Johor.

La figura de Tunku Ismail Idris

Al club de Johor va guanyar tres Superlligues de Malasia, una Copa FA i una Malasia Charity Shield, a més de jugar la Champions d'Àsia. Per això, li criden sempre de clubs de Malasia, Indonesia... però la figura del sultán Tunku Ismail Idris admet que pot ser que siga el causant que no acabe arribant.

Per altra banda, pensa que és positiu perquè és una persona que és una referència mundial i que "poca gent pot dir-li que no". Una condició que pot servir-li per a alguns convenis o negociacions.

El treball de Martin Prest

Martin Prest s'encarrega que arriben els jugadors a Malasia, "que estiguen còmodes" i admet que els primers anys va estar molt bé, però vol "guardar-se els comentaris". Afegeix que el treball "pot estar fent-lo bé", però puntualitza que "amb mi, en l'àmbit personal, em guarde els comentaris, el silenci parlarà, cadascú que opine el que pense".

Podcasts Relacionados

next

Conecta con nosotros

Plaza Radio, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín

Todos los días a primera hora en tu email